Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون رئیس جمهور چین اعلام کرد که پکن آماده است تا به طور مداوم همکاری های جامع و استراتژیک خود با طرف مغولستانی را ارتقا دهد. ۲۳ تير ۱۳۹۸ - ۱۷:۴۵ بین الملل ترکیه و اوراسیا نظرات - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از قیشون وانگ معاون رئیس جمهور چین با دعوت رسمی نخست وزیر مغولستان برای سفری سه روزه در تاریخ 10 ژوئن به اولان باتور سفر کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وانگ از سوی وزیر امور خارجه مغولستان، سفیر مغولستان در پکن و دیگر مقامات این کشور در فرودگاه اولان باتور مورد استقبال رسمی قرار گرفت.

ژینگ هایمینگ سفیر چین در مغولستان پیش از این سفر و در مصاحبه با خبرگزاری شینهوا روابط میان پکن و اولان باتور را در حال پیشروی توصیف کرد که به واسطه اعتماد متقابل سیاسی، همکاری های اقتصادی و تجاری و ارتباط مردم با مردم راهبری می شود.

چین و مغولستان در سال 2014 همکاری جامع استراتژیک را آغاز کردند و از آن زمان تبادلات سطح بالا و اعتماد دوجانبه سیاسی میان دو کشور افزایش یافته است. در نتیجه توسعه تبادلات تجاری، ارتباطات میان دو کشور نیز رو به بهبود بوده است. به طور مشخص مغولستان به منافع مهم و نگرانی های اصلی چین احترام می گذارد و از طریق اعتماد متقابل سیاسی، پایه های محکمی برای توسعه بلند مدت، سالم و پایدار روابط میان چین و مغولستان ایجاد شده است. چین و مغولستان در حال مذاکره برای امکان سنجی یک توافقنامه تجارت آزاد هستند. در ماه ژوئن گذشته دو طرف به طور رسمی توافقنامه بین دولتی برای ساخت یک منطقه همکاری اقتصادی به نام "ارنهوت-زامین اود" را امضا کردند. این منطقه همکاری اقتصادی مزیت های مکمل دو کشور را تقویت خواهد کرد.
رئیس جمهور مغولستان در دیدار با معاون رئیس جمهور چین با اشاره به روابط 70 ساله میان اولان باتور و پکن، خاطر نشان کرد که این روابط می تواند به عنوان الگویی برای همکاری دوستانه میان ملت ها باشد. خالتما باتولگا اعلام کرد که طرف مغولستانی آماده است تا روابط دوجانبه را بر اساس احترام به منافع و نگرانی های اصلی دو طرف در زمینه تقویت همکاری های تجاری، سرمایه گذاری و تبادلات فرهنگی و بین المللی گسترش دهد.

قیشون وانگ معاون رئیس جمهور چین نیز در این دیدار خاطر نشان کرد که از زمان برقراری روابط دیپلماتیک میان دو کشور از 70 سال پیش تا کنون همکاری های تجاری جریان اصلی روابط میان دو کشور را تشکیل داده است. وانگ با اشاره به آغاز مرحله ای جدید از روابط میان چین و مغولستان، از طرفین خواست که به طور قاطعانه نسبت به سیاست های خود پایبند باشند و تا مشارکت راهبردی بر مبنای احترام متقابل، همکاری دوستانه و مبادلات مداوم ایجاد شود. معاون رئیس جمهور چین تاکید کرد که پکن تمایل دارد تا با سطوح بالای سیاسی مغولستان در زمینه توسعه روابط دوجانبه، تقویت همکاری ها و مبادلات فرهنگی و نیز همکاری های منطقه ای و بین المللی مشارکت کند.

قیشون وانگ هم چنین در دیداری جداگانه با نخست وزیر مغولستان گفت که پکن و اولان باتور دو همسایه نزدیک هستند و جین رابطه خود با مغولستان را یکی از اولویت های اصلی در دیپلماسی همسایگان خود می داند. معاون رئیس جمهور چین ابراز امیدواری کرد که سومین نمایشگاه چین و مغولستان با هدف تقویت مبادلات بنادر و رشد و شکوفایی مناطق مرزی دو کشور برگزار شود. وانگ همچنین بر تقویت همکاری سه جانبه میان چین، مغولستان و روسیه جهت تسهیل روند ساخت کریدور اقتصادی چین - مغولستان - روسیه شد. نخست وزیر مغولستان نیز تاکید کرد که مغولستان، تبت و تایوان را دو بخش جدایی ناپذیر از خاک چین می داند و آن ها را جزء مسائل داخلی پکن به حساب می آورد. در پایان این دیدار نیز تعدادی اسناد همکاری میان دو کشور به امضا رسید و سپس مراسم افتتاح بزرگراه فرودگاهی جدید اولان باتور و هم چنین یک جاده درون شهری نیز با حضور رهبران دو کشور برگزار گردید.

مغولستان به صورت فعالانه در پروژه "کمربند و جاده" مشارکت دارد و دو کشور با مشارکت یکدیگر به دنبال توسعه سریع وضعیت جاده ها و حمل و نقل مغولستان هستند. از همین رو در جریان سفر معاون رئیس جمهور چین اولین بزرگراه اولان باتور که از سوی شرکت های چینی ساخته شده بود، افتتاح گردید.

چین بزرگترین شریک تجاری مغولستان و مهم ترین منبع سرمایه گذاری و هم چنین کمک های مختلف به این کشور است. کمیته های مشترک بین دولتی مختلف در زمینه های اقتصاد، تارت، علم و فناوری و انرژی های معدنی باعث تقویت کمی و کیفی همکاری های دو جانبه میان چین و مغولستان گردیده است.

امسال هفتادمین سالگرد آغاز روابط دیپلماتیک میان چین و مغولستان، پنجاهمین سالگرد آغاز همکاری جامع استراتژیک و هم چنین بیست و پنجمین سالگرد تجدیدنظر در پیمان دوستی و همکاری بین دو کشور است. از این رو دو کشور برنامه های مختلفی برای بزرگداشت این سال با هدف بهبود چشم انداز همکاری دوجانبه دارند.

کره جنوبی 19 میلیون دلار به مغولستان وام می دهدممنوعیت صادرات دام زنده در مغولستاناجرای بیش از 17 پروژه در مغولستان از سوی سوئیسمغولستان و کره جنوبی روابط دوجانبه را بررسی کردنددیدار مقامات مغولستان و صندوق بین المللی پولمشارکت ژاپن در مدیریت فرودگاه بین المللی جدید مغولستانبرگزاری نشست تجاری میان مغولستان و بلغارستان در اولان‌باتورگزارش تسنیم | مغولستان و خروج از دایره قدرت روسیهمشارکت میتسوبیشی در پروژه فرودگاه بین‌المللی جدید اولان باتور مغولستان

 

انتهای پیام /

R7650/P/S8,1414/CT7 واژه های کاربردی مرتبط آسیای میانه اخبار "چین"

منبع: تسنیم

کلیدواژه: آسیای میانه اخبار چین آسیای میانه اخبار چین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۰۱۳۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه بین‌المللی چابهار و موسسه جغرافیای دانشگاه تهران تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند

رئیس دانشگاه بین المللی چابهار  اظهارکرد: این تفاهم‌نامه در زمینه‌های تبادل استاد و دانشجو، برگزاری همایش و کارگاه آموزشی، اجرای طرح‌های تحقیقاتی مشترک، انتشار مقالات علمی و استفاده از امکانات و تجهیزات آزمایشگاهی همکاری خواهد کرد.

عبدالغفور بادپا افزود: امضای این تفاهم‌نامه، فرصت‌های جدیدی برای تبادل دانش و تجارب بین ۲ دانشگاه فراهم می‌کند و به ارتقای سطح کیفی آموزش و پژوهش در حوزه جغرافیا در منطقه کمک خواهد کرد.

وی ادامه داد: توسعه دانش جغرافیا در جنوب شرق ایران‌، تمرکز بر حوزه‌های توسعه پایدار، مدیریت منابع آب و مخاطرات محیط زیستی، تبادل دانشجو و استاد، برگزاری همایش و کارگاه آموزشی، اجرای طرح‌های تحقیقاتی مشترک‌، انتشار مقالات علمی، استفاده از امکانات و تجهیزات آزمایشگاهی از اهداف عقد این تفاهم‌نامه است.

رئیس دانشگاه بین المللی چابهار اظهار امیدواری کرد این همکاری مشترک، به حل چالش‌های منطقه جنوب شرق کشور و ارتقای سطح رفاه مردم این منطقه کمک کند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • گزارش سفیر ایران در روسیه به امیرعبداللهیان
  • تقویت زیرساخت‌های شرق کشور، همکاری‌های اقتصادی ایران و افغانستان را به دنبال دارد
  • پیش‌بینی تجارت ۲۰ میلیارد دلاری با عراق/ احداث شهرک صنعتی مشترک
  • اسلامی: به دنبال خلق فناوری در حوزه انرژی اتمی هستیم
  • ایران و عراق در مبادلات اقتصادی از ارز ملی استفاده کنند
  • دانشگاه بین‌المللی چابهار و موسسه جغرافیای دانشگاه تهران تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری‌ میان کاخ گلستان و پژوهشگاه میراث فرهنگی
  • دشمن به دنبال ایجاد ناامنی و موج سواری است/ ان‌شاءالله شاهد انتخابات میان دوره‌ای با شکوه باشیم
  • رئیس‌جمهور: دشمن به‌دنبال ایجاد ناامنی و موج‌سواری است / ان‌شاءالله شاهد انتخابات میان‌دوره‌ای با شکوه باشیم
  • آمادگی ایران برای برگزاری دومین کمیسیون مشترک‌ همکاری‌ها با مالی